Wil je een goede tegelzetter aan het werk zetten om je badkamer te veranderen of voor nieuwe plavuizen in je woonkamer? Dan is het natuurlijk goed om ook het tarief te kennen. Zo weet je immers welke budget je moet reserveren om de tegelzetter te betalen en de tegels te kopen. Het is echter moeilijk om in de theorie een prijs voor de hele klus af te spreken. Het tarief zal van klus tot klus in de praktijk namelijk verschillen. Zo worden er andere tegels gebruikt, is de ruimte op een andere verdieping en zijn er andere zaken welke het gemakkelijker of moeilijker maken om de klus te klaren.

Wat is het tarief per uur?

We kunnen je wel aangeven wat je aan uurtarief van een tegelzetter mag verwachten. Het uurtarief varieert van €30 euro tot €50 euro per uur. Gemiddeld zal het net boven of onder de €40 euro zitten. Soms kan het tarief van eenzelfde specialist bij een klus een stuk hoger zijn, omdat het een kleine en zeer bewerkelijk klus is. Ook zal je bij een grote klus sneller een korting krijgen.

Wat is het belangrijkste?

Je kunt natuurlijk jezelf helemaal blind gaan starten op het tarief. Het is beter om naar de kwaliteit van het eindresultaat te kijken. Het pas betegeld stuk is iets waar je vele jaren tegenaan moet kijken en waar je van moet genieten. Het tarief is slechts van dit moment, maar uiteindelijk zal het zich op de lange termijn weer terugbetalen. Kies altijd voor kwaliteit en niet voor een paar tientjes meer of minder bij het laten zetten van je tegels.

Tegelzetters vergelijken?

Het beste kun je in contact komen met een paar tegelzetters om het aanbod te vergelijken. Door de prijzen naast elkaar te leggen en te kiezen voor het beste aanbod betaal je niet te veel voor je opdracht. Dit bespaart je dus op de kosten en weet je zeker dat je een echte vakman in huis haalt. Bekijk meer op pagina tegelzetter offertes.

Ga ook naar:

> Tegelzetter
> Mogelijkheden
> Prijzen
> Soorten tegels
> Tips
> Zelf doen?
> Offertes vergelijken