Als je een tegelzetter gaat inschakelen dan wil je natuurlijk graag weten wat de kosten zijn. Je wilt niet blindelings de tegelzetter aan het werk zetten om achteraf een torenhoge rekening te zien of een rekening welke je niet had verwacht. Het is daarom goed om je te oriënteren op de prijzen. We kunnen je natuurlijk de grove prijzen geven, iedere klus is echter anders. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen van verschillende tegelzetters. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit en ook de prijzen.

Kosten en prijzen tegelzetters

Als je meerdere offertes opvraagt van meerdere tegelzetters dan zal je zien dat de prijzen nogal verschillen. Zo kan de prijs van de duurste tegelzetter 30% hoger liggen dan die van de laagste offerte. De prijzen van tegelzetters verschillen enorm. Het is echter belangrijk om je niet alleen door de prijs te laten leiden. Kies een tegelzetter welke de juiste balans heeft tussen de kwaliteit van zijn werk en de prijs welke hij rekent. Zo weet je zeker dat je betaalbaar vakwerk krijgt en de tegels mooi op de vloer en op de wand komen in je huis. Over het algemeen worden de volgende prijzen gehanteerd indien er een tegelzetter ingeschakeld wordt. De kosten kunnen lager of hoger uitvallen afhankelijk van verschillende factoren.

Arbeid per m2 Tegels per m2 Materiaal per m2
€30 euro incl. BTW €20-60 euro incl. BTW €15 euro incl. BTW

De prijzen per klus

Een tegelzetter kan tal van verschillende klussen in je huis doen. Zo kan hij je plavuizen gaan leggen in de woonkamer. Ook kan hij de WC opnieuw betegelen. Daarnaast is natuurlijk de badkamer ook een plek waar je volop tegels ziet. En worden ook in de keuken tegels gebruikt. Er zijn tal van verschillende soorten tegels waar je uit kunt kiezen en waar je gebruik van kunt maken. Kies de juiste tegels en de juiste tegelzetter om de klus op de juiste manier te klaren.

Tegelzetters vergelijken?

Het beste kun je in contact komen met een paar tegelzetters om het aanbod te vergelijken. Door de prijzen naast elkaar te leggen en te kiezen voor het beste aanbod betaal je niet te veel voor je opdracht. Dit bespaart je dus op de kosten en weet je zeker dat je een echte vakman in huis haalt. Bekijk meer op pagina tegelzetter offertes.

Bekijk ook de volgende pagina’s:

> Tegelzetter
> Advies op maat
> Tegelzetter gereedschap
> Tegelzetter lijmkam
> Mogelijkheden
> Soorten tegels
> Tarieven
> Offertes