Een mooie wand met nieuwe tegels welke je hebt uitgekozen bij een tegelzaak. Het is heerlijk om weg te dromen bij het zien van je nieuwe badkamer. De badkamer welke met de hulp van een tegelzetter gerealiseerd zal worden. Zijn er echter nadelen en redenen om niet voor een tegelzetter te kiezen? Je hoort soms de vreemdste verhalen over tegelzetters. Natuurlijk zijn dit sporadische incidenten en moet je niet iedereen over een kam scheren.

Tegelzetter nadelen: de kosten

Het grootste nadeel is natuurlijk dat je de rekening van de tegelzetter moet voldoen. Je krijgt natuurlijk hier wel veel voor terug. Het is goed om te ontdekken dat je een mooi betegelde badkamer, keuken of woonkamer terug krijgt voor het voldoen van de rekening. En hier kun je vele jaren van genieten. Je kunt overwegen om de tegels zelf te gaan plaatsen of overleggen met de tegelzetter of er mogelijkheden zijn om de kosten te verlagen. Misschien kun je zelf de tegels gaan verwijderen.

Geen vakwerk, wel een rekening

Een groot risico is het natuurlijk om maar willekeurig een tegelzetter in te gaan huren. Wees slim en vraag meerdere offertes op en vraag om referenties van de tegelzetters. Een groot nadeel is het om wel een rekening te krijgen, maar geen mooie betegelde keuken, woonkamer of badkamer. Zorg dat jou dit niet overkomt. Maak een weloverwogen beslissing om de juiste tegelzetter te kiezen.

Tegelzetters vergelijken?

Het beste kun je in contact komen met tegelzetters om het aanbod te vergelijken. Door de prijzen naast elkaar te leggen en te kiezen voor het beste aanbod betaal je niet te veel voor je opdracht. Dit bespaart je dus op de kosten en weet je zeker dat je een echte vakman in huis haalt. Bekijk meer op pagina tegelzetter offertes.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Tegelzetter
> Mogelijkheden
> Prijzen
> Soorten
> Tarieven
> Tips
> Offerte