Tegels plaatsen op een muur of vloer is een vak apart. Het lijkt vaak heel gemakkelijk en de verleiding is groot om het zelf te gaan doen. En natuurlijk kun je de tegels dan ook wel plaatsen, maar is het dan ook net zo mooi dan wanneer een vakman het doet? Een tegelzetter kan vaak sneller en ook veel beter de tegels plaatsen en beschikt ook nog eens over al het juiste gereedschap. Het is daarom verstandiger om een tegelzetter in te schakelen om de klus te klaren.

Heb jij al het gereedschap in huis?

Daarnaast is het de vraag of je wel alle juiste tools in je gereedschapskist hebt zitten. Vaak zal je het gereedschap moeten aanschaffen of huren. En daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Als je een tegelzetter inhuurt dan is dit niet nodig. De tegelzetter zal tevens veel beter met het gereedschap om weten te gaan. Zelf zal je moeten ontdekken hoe alles precies werkt. Een tijdrovende klus!

Welk gereedschap is er allemaal?

Als een tegelzetter de tegels bij je komt zetten dan zal hij een groot aantal tools bij zich hebben. Denk hierbij aan de lijmkam, een moniertang, een tegelsnijtang, een papagaaibektang, een voegzetter, een houten spaan, een lijm mixmachine, een set emmers, afplakmateriaal om je huis schoon te houden, een tegelbeugel, een schietlood, waterpas, draad en ook een winkelhaak om er maar een paar te noemen.

Tegelzetters vergelijken?

Het beste kun je in contact komen met een paar tegelzetters om het aanbod te vergelijken. Door de prijzen naast elkaar te leggen en te kiezen voor het beste aanbod betaal je niet te veel voor je opdracht. Dit bespaart je dus op de kosten en weet je zeker dat je een echte vakman in huis haalt. Bekijk meer op pagina tegelzetter offertes.

Bekijk ook de volgende pagina’s:

> Tegelzetter
> Mogelijkheden
> Prijzen
> Tarieven
> Tips
> Zelf doen?
> Offertes